ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

De geschiedenis van een land of in dit geval van een stad moet in een context worden begrepen, niet geïsoleerd, en dat is nog meer het geval als u zelf uit een land komt met een andere cultuur en geschiedenis. Met Gids Valencia Annick in het Nederlands beleef je een heerlijke reis door de tijd.

De geschiedenis van Valencia in zijn context

ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN VALENCIA IN HET NEDERLANDSValencia werd gesticht door de Romeinen en de naam van de stad heeft veel te maken met het beroep van de oprichters. Is dat in jouw woonplaats ook zo? Gids Valencia Annick geeft je antwoorden op veel vragen, maar zorgt er ook voor dat je andere vragen stelt. Waarom denk je metéén aan sinaasappels als je aan Valencia denkt? Zijn hier altijd sinaasappels geweest? Hoe en waarom is de paella ontstaan in Valencia?

Om de stad van vandaag beter te begrijpen alsook de gewoontes en tradities is het handig even terug in de tijd te gaan en op die manier wordt alles duidelijk en op een aangename manier en in je eigen taal: met Gids Valencia Annick in het Nederlands. Het verleden is vermengd met het heden en zelfs met de toekomst, alles hangt aan elkaar vast. Misschien zult u terugkeren van uw vakantie met iets meer van nieuwsgierigheid en onderzoekende geest zonder dat je het zelf gemerkt hebt.

Overéénkomsten en verschillen

De vergelijking is onvermijdelijk en noodzakelijk om een ​​nieuwe stad en een nieuwe cultuur te leren kennen. Ons referentiekader is ons eigen land en onze eigen cultuur want daar zijn we mee opgegroeid.

Valencia en de vroegere Nederlanden…we hebben veel meer dingen gemeenschappelijk dan dingen waar we in verschillen, maar de kleine details verbergen geheimen die de geschiedenis kenmerken. Gids Valencia Annick zal je geheimen onthullen van vroeger en van nu…ooit deelden we dezelfde koning en dat heeft ons als culturen verenigd… toch op bepaalde momenten en plaatsen.

ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

Gids Valencia Annick is beide culturen geworden, in België geboren maar woont al de helft van haar leven in Spanje, talen, culturen en gewoontes zijn vermengd en geabsorbeerd geworden. Gids Valencia Annick in het Nederlands begrijpt hoe u als Nederlandse of Belgische toerist denkt en voelt, weet waar er verschillen tussen beide culturen kunnen oprijzen want ze heeft het zelf in haar eigen huid meegemaakt. Juist dat maakt een tour in het Nederlands in Valencia zo boeiend samen met Gids Valencia Annick.

Begrijp het verleden om tot het heden te komen

Momenteel is Valencia een moderne, kosmopolitische stad, maar tegelijkertijd is het  traditioneel en pittoresk. Het zou interessant zijn om niet alleen de oude historische stad maar ook de moderne wijken van de stad te ontdekken, de sectoren waarop hun economie is gebaseerd, hun infrastructuren, de beste plekjes om een horchata of een Agua de Valencia te proeven of een van een paella te genieten, het wereldberoemde gerecht dat werd in Valencia werd geboren.

ONTDEK DE GESCHIEDENIS VAN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

In welke momenten was Valencia een rijke en moderne stad? En hoe is het diezelfde rijkdom kwijtgeraakt? Waar zijn de hippe buurten, en hoe waren die vroeger? Laat jezelf gaan en laat je leiden… Gids Valencia Annick maakt alles makkelijker,  het wordt geserveerd op een plateau in verstaanbare taal en op een enthousiaste en aangename manier.

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .