08/03/2018

ACTIVITEITEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE OF EEN GROEPSREIS

ACTIVITEITEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE OF EEN GROEPSREISDe tours kunnen aangepast worden aan elke doelgroep, zo heb ik voor 19personen van een architectenbureau een tour inééngesteld vooral gebaseerd op de architectuur, zijn jullie echte levensgenieters en foodies, dan kan ik een gastronomische tour opstellen of een wandeltour combineren met allerhande proeverijen. Ik kan ook met thema’s werken: de zijderoute, Art Noveau in de stad, etc.

Apart van alle tours, kan ik natuurlijk ook assisteren bij allerhande activiteiten voor een bedrijfsincentive of een groepsreis: teambuilding, watersportactiviteiten, tour met catamaran, paellacooking in een leuke mooie omgeving, het kan allemaal, ik heb 20jaar ervaring met projecten in elkaar steken.

Laat me meer weten over jouw groep en ik help je verder, Valencia is er een ideale bestemming voor.

Boek nu je tour in Valencia met Annick

+34 615928558  – info@gidsvalencia.com