08/03/2018

FIETSTOUR VAN OUD NAAR NIEUW

FIETSTOUR VAN OUD NAAR NIEUWWil je graag snel een eerste indruk van de stad Valencia, boek dan een fietstour. Het is de ideale en een heel leuke manier om je snel van oud naar nieuw te verplaatsen en viceversa.

We maken hierbij gebruik van de vroegere rivierbedding van de Turia, ondertussen een prachtig park geworden… Het is een heel aangename tour om kennis te maken met de stad.

We zien enkele van de highlights van de oude historische stad, we genieten van de natuur al fietsend door de vroegere rivierbedding van de Turia,  (nu een bijna 10km lang park), en we bewonderen Calatrava’s prachtige architectuur in de Moderne Stad van Kunst en Wetenschappen, het gedeelte dat de stad Valencia duidelijk op de kaart heeft geplaatst.

Tijdens de tour krijgt u nog heel veel tips voor de volgende dagen van uw verblijf, het is dus handig om deze tour in het begin van uw verblijf te boeken. We bespreken ook vele gewoontes en tradities, grappige anecdotes, enz… Deze tour is in combinatie met de wandeltour de ideale manier om op en top van de stad te genieten.

Als je de fietstour en de wandeltour boekt, krijg je de beste combinatie zowel van de oude stad als van de meer futurische gebouwen. Ik zorg ervoor dat de beide tours een extentie worden van elkaar.

Indien u een privétour wenst, dan kan de fietstour ook op maat aangepast worden, we kunnen dan bv ook eindigen bij haven en strand.

  • Wanneer: Elke dag
  • Duur: 3 u
  • Waar? Afspraak voor de kathedraal op de Plaza de la Reina
  • Prijs pp: 25€ (minimum 8personen) Fietsverhuur tijdens de tour inbegrepen.

Boek nu je tour in Valencia met Annick

+34 615928558  – info@gidsvalencia.com