23/03/2018

Ontdek Valencia

Ontdek Valencia met de Belgische “local” Annick

FALLAS TOURWil je Valencia ontdekken op een leuke, originele manier, samen met iemand die het land, de stad, de taal, de gebruiken, de mensen en hun tradities door en door kent… dan moet je bij de gekwalificeerde stadsgids Annick Ver Eecke zijn.

Annick is een officiële stadsgids van Valencia die niet zomaar enkele maanden of jaartjes in Spanje woont, ze woont, leeft en werkt er al praktisch de helft van haar leven, en die ruim 20jaar zorgen voor heel veel anecdotes, belevenissen, fijne weetjes en achtergrondinformatie die de boeken of gidsen je niet leren kunnen.

Wat is een gekwalificeerde stadsgids? Een gekwalificeerde stadsgids is een gids die een staatsexamen heeft afgelegd, het is een soort van garantie van kwaliteit.

Deze officiële examens worden door de autonome regio van Valencia georganizeerd en je moet voor dit examen geslaagd zijn om in de hele stadskern en binnenin de monumenten van de stad die BIC zijn te mogen gidsen: Lonja, kathedraal, Sint Niklaaskerk, enz… (Bien de Interés Cultural; Monumenten van Cultureel belang). Boek je een gids vraag dan naar deze garantie.

Op deze website vind je enkele voorbeelden van tours maar wil je liever iets op maat voor jouw familie of bedrijf, dan kan je me ook zeker contacteren want ook daar ben ik in gespecializeerd, ik werk namelijk al meer dan 20j als event organiser en DMC, voor zowel privé reisjes als grote evenementen en incentives.

Boek nu je tour in Valencia met Annick

+34 615928558  – info@gidsvalencia.com