08/03/2018

Wie ben ik?

Ik ben geboren in Vlaanderen…maar mijn hart koos voor Spanje… Almuñecar (Granada), Sevilla en Valencia, dat zijn de steden waar ik gewoond heb .

Ik studeerde met een uitwisselingsprogramma in Sevilla en op dat moment besefte ik dat ik mijn leven in Spanje wou…ik maakte mijn studies af en België en nam de stap…en hier ben ik dan nog steeds…al 23jaar…

Er zijn natuurlijk verschillen van leven en denken in beide culturen, en die beide kanten komen ook door in mijn rondleidingen, want ik ben een combinatie van beide culturen geworden, en juist die mix maakt een rondleiding met me zo inleefbaar en boeiend.

Valencia was niet mijn eerste woonplaats in Spanje maar het is wel de stad waar ik 12jaar geleden verliefd op werd toen ik van Sevilla naar Valencia verhuisde voor werk (organizatie America’s Cup zeilwedstrijd) en mijn enthousiasme voor deze wondermooie leefbare stad blijft maar groeien, het is zelfs niet te stoppen: Valencia is een stad die leeft, bruist, groeit, er vallen 1001 dingen te beleven en toch kan men er ook heerlijk relaxen.

Valencia heeft zo een brede waaier aan mogelijkheden: Hou je van geschiedenis, cultuur, kunst, streetart, natuur, parken of strand, ik weet jouw favoriete plekje altijd te vinden.

Het is voor mij dan ook een waar genoegen jullie met mijn entousiasme te betoveren tijdens één van de vele stadswandelingen, fietstours, enz, zodat jullie Valencia, de “stad met de vele gezichten” samen met mij kunnen mee-ontdekken en beléven.

Boek nu je tour in Valencia met Annick

+34 615928558  – info@gidsvalencia.com