BEZOEK VALENCIA IN HET NEDERLANDS OP 3 DAGEN

Valencia is de ideale bestemming voor een geslaagde citytrip. Het is voor Belgen en Nederlanders heel goed te bereiken, er zijn verschillende vluchten per dag naar Valencia. Een goede 2 uurtjes vliegen en je komt in een andere wereld terecht, een wereld vooral met zon! En nog veel meer…(Valencia heeft ongeveer 300 zonnige dagen per jaar!)

Valencia is niet enorm groot, de oude stad is perfekt te voet te bewandelen, de wandeltour met Gids Valencia in het Nederlands is echt een aanrader. Valencia is een stad maar toch heb je er ook heel veel natuur en strand, kom er snel achter samen met Gids Valencia, jouw gids in het Nederlands in Valencia.

BEZOEK VALENCIA IN HET NEDERLANDS OP 3 DAGEN (1)

3 dagen Valencia, is dat veel of weinig?

Als mensen een citytrip boeken, is het meestal de bedoeling om er even tussenuit te zijn, weg van de dagelijkse sleur en als het kan, even naar de zon…Valencia is een ideale stad om met de sleur te breken zonder het gevoel te hebben dat je 3 volle dagen in een drukke stad terecht komt! Soms denken mensen: “Wat zal ik 3 dagen doen in een stad?”, maar als ze dan een tour met Gids Valencia hebben gedaan is de reactie: “Oei, we zullen nog tijd te kort komen!”

Het leuke van Valencia is dat je de combinatie hebt van cultuur en architectuur: dingen die je eigenlijk wel wil als je even naar een stad komt maar tegelijkertijd krijg je een 3×1 pakket: stad, natuur en strand; je kan perfekt een namiddagje genieten op het strand en ook fietsen door het 10km lange Turia park of naar het Albufera natuurpark gaan waar de rijstvelden zijn en daar een boottochtje maken op het grootste zoetwatermeer van Europa.

Die combinatie van natuur, stad en cultuur en strand is echt onbetaalbaar! In welke stad kan je zoveel dingen zien en beleven op 3 dagen tijd?

Verder zijn er verschillende interessante musea maar ook veel leuke terrasjes op verborgen pleintjes, er is voor elk wat wils!

BEZOEK VALENCIA IN HET NEDERLANDS OP 3 DAGEN (2)

Hoe plan je best je citytrip in?

Stel de eerste stap is gezet, je hebt je vlucht en je verblijf geregeld om naar deze mooie stad Valencia te komen, vergeet dan vooral de volgende stap niet: Boek ook vooraf jouw wandeltour door de oude stad in het Nederlands met Gids Valencia en jouw fietstour met Nederlandse gids van Gids Valencia want eénmaal aangekomen in Valencia, raad ik je aan om geen tijd te verliezen en je metéén te laten rondleiden door Gids Valencia, jouw Nederlandstalige gids in Valencia.

Op deze manier krijg je onmiddellijk op een bijzonder leuke manier een eerste indruk van de stad met een enthousiaste gids, je krijgt ook heel veel tips en leuke weetjes voor je verdere verblijf naargelang jouw eigen interesses. Er zijn weinig gecertificeerde stadsgidsen in het Nederlands in Valencia, wacht dus niet te lang met boeken, op bepaalde momenten kan het druk zijn in de stad en moet je misschien een tour boeken met een gids in een andere taal of kom je bij iemand terecht die wel Nederlands spreekt maar de stad en de gewoontes jammer genoeg niet zo goed kent of geen vergunning heeft om binnen in de monumenten of in de oude stad te gidsen. Vraag ook telkens wanneer je een gids boekt in het Nederlands naar die garantie: Ben je een gecertificeerde stadgids in het Nederlands in Valencia? Bij Gids Valencia zit je goed!

BEZOEK VALENCIA IN HET NEDERLANDS OP 3 DAGEN (3)

Wanneer boek je best jouw tour?

Probeer de tour in het Nederlands te boeken met Gids Valencia in het begin van jullie verblijf als het kan, dat is eigenlijk het beste moment. Vaak heb ik mensen op mijn tour die al enkele dagen in de stad zijn en dan vermelden ze meestal: Had ik jouw tour maar op dag 1 of dag 2 gedaan, wat ben ik blij dat ik er nu eindelijk overal een verhaal bij heb gekregen op een heel aangename manier! Of dan zeggen ze: ik dacht dat ik al veel had gezien door in boekjes te lezen en zelf rond te wandelen maar dit is zoveel leuker!

Wacht niet langer en boek nu je tour met Gids Valencia, jouw gids in het Nederlands, je kan boeken via de website, Facebook of via mail: info@gidsvalencia.com.

Met Gids Valencia kom je metéén in de sfeer van de mooie stad Valencia en zo lijkt het na afloop van jullie verblijf dat die drie dagen citytrip wel een week in Valencia leken!

En kom je echt tijd tekort, geen paniek, je kan altijd terugkomen, zoals ik zei…2 uurtjes vliegen en…je bent in een andere wereld. Tot binnenkort hopelijk!

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .