BEGELEIDE TOURS VOOR GROEPEN IN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

Valencia is een ideale bestemming voor individuelen, voor koppels, voor families met kinderen  and last but not least voor groepen. Valencia is altijd aangenaam, dus waarom zou je dan niet samen met vrienden of collega’s naar Valencia komen en je laten rondleiden door Gids Valencia in het Nederlands? Dubbel, wat zeg ik, tripple plezier gegarandeerd!

WAT VOOR SOORT GROEPEN BEGELEIDT GIDS VALENCIA IN HET NEDERLANDS?

BEGELEIDE TOURS VOOR GROEPEN IN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

Het concept groepen is ruim: noem je 5 personen een groep? Waarom niet, het is in elk geval een kleine groep. Valencia en Gids Valencia ontvangt en doet dagelijks tours in het Nederlands voor groepen.

Wat dacht je van een citytrip voor een groepje meiden of dames? Valencia is gigantisch leuk daarvoor: eerst een begeleide tour met Gids Valencia in het Nederlands, daarna wat fietsen, dan een terrasje en lekker eten, even shoppen, een museumbezoekje en dat natuurlijk na de beste adresjes en tips te hebben gekregen van Gids Valencia in het Nederlands.

Maar ook mannengroepjes genieten volop van een citytrip, ze doen eigenlijk juist hetzelfde maar vaak in combinatie van een sportwedstrijd.

Zoek je een bestemming voor jouw bedrijfsincentive of seminarie? Contacteer Gids Valencia in het Nederlands voor een gedetailleerd programma, een programma met teambuilding, relax, lekker eten and fun!

Kom je met je familie of vrienden naar Valencia, contacteer Gids Valencia voor een begeleide tour in het Nederlands.

Misschien ben je wel van plan om jouw trouwfeest te laten doorgaan in Valencia, doe dan een beroep op Gids Valencia om de uitgenodigden te verrassen met een begeleide fiets-of wandeltour. Gids Valencia kan je ook helpen met voorstellen voor de perfekte location voor jouw speciale dag!

WANNEER IS DE BESTE PERIODE VOOR EEN GROEPSTOUR IN HET NEDERLANDS IN VALENCIA?

BEGELEIDE TOURS VOOR GROEPEN IN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

Valencia is het hele jaar door een fantastische bestemming voor een geslaagde citytrip, voor jou alleen, je gezin, of met vrienden of familie.

Het is natuurlijk wel zo dat de meeste groepsreisjes zich concentreren in voor-en najaar maar een bedrijfsincentive in Valencia is ook tijdens de wintermaanden een aanrader.

Tijdens alle vakantieperiodes in België en Nederland komen natuurlijk ook veel mensen de Valenciaanse zon opzoeken.

Wat dacht je van de Kerst in Valencia te vieren? Ook heel erg leuk en mildere temperaturen. Zelfs in de wintermaanden kan je vaak over de middag in T-shirt genieten van het zonnetje, uit de wind. Vergeet ook niet dat tussen 15 en 19 maart hier de Fallasfeesten plaatsvinden.

Kom je met je gezin naar de Spaanse Costa Blanca op bezoek dan is het tijdens de zomermaanden ook erg aan te raden om een daguitstapje of zelfs 2 dagen naar Valencia te komen en je te laten begeleiden door Gids Valencia in het Nederlands.

Zo zie je maar, je hebt het hele jaar door en altijd wel een reden om naar Valencia te komen en je te laten begeleiden door Gids Valencia. Wacht niet langer en boek nu je tour voor groepen in het Nederlands bij Gids Valencia.

WAT IS DE IDEALE GROOTTE VAN EEN GROEP TIJDENS EEN BEGELEIDE TOUR VOOR GROEPEN IN HET NEDERLANDS?

BEGELEIDE TOURS VOOR GROEPEN IN VALENCIA IN HET NEDERLANDS

De grootte van de groepen kan erg verschillen. Gids Valencia heeft in elk geval ervaring met allerlei projecten in elkaar steken voor zowel privébezoeken als voor heel grote bedrijfsgroepen (tot 5000mensen).

Tijdens een fietstour is voor veiligheidsredenen de aangeraden maximumgrootte rond de 15personen per gids.

Een wandeltour kan wel georganiseerd worden voor een iets grotere groep en Gids Valencia biedt ook de mogelijkheid als groep om een modern en goedwerkend audiosysteem te huren opdat alle uitgenodigden ook alle interessante weetjes perfekt zouden kunnen horen.

Kom je echt met een hele grote groep, dan kan Gids Valencia in het Nederlands ook collega gidsen contacteren om de grote groep in kleinere groepjes op te splitsen voor een rondleiding in het Nederlands.

Wil je meer info of weet je niet goed hoe jouw groepsreis in elkaar te steken, contacteer Gids Valencia via mail op : info@gidsvalencia.com

Tot heel binnenkort in Valencia!

Dit bericht is geplaatst in Blog . Bookmark de link .